Facet5

Facet5 is een van de meest moderne, klantvriendelijke en betrouwbare online persoonlijkheidsvragenlijsten, beschikbaar in meer dan 35 talen. Facet5 combineert gebruiksgemak met een stevige wetenschappelijke basis en is gebaseerd op de meest recente inzichten rondom de Big Five persoonlijkheidstheorie. Humancollective is de Nederlandse partner binnen de wereldwijde Facet5 organisatie.

De Facet5 persoonlijkheidsvragenlijst biedt antwoorden op vragen als:

  • Hoe krijg ik inzicht in persoonlijke voorkeursstijl, motivatie en drijfveren? En hoe verhouden iemands kwaliteiten en valkuilen zich tot de competenties van mijn organisatie of een specifieke functie?
  • Hoe kan ik iemand het beste coachen en aansturen, zodat hij of zij het beste uit zichzelf kan halen?
  • Hoe vergroot ik de effectiviteit van teams en teamwork? En hoe kan ik medewerkers van verschillende nationaliteiten beter met elkaar laten samenwerken?
  • Ik zoek een persoonlijkheidsvragenlijst die ik in mijn internationale organisatie kan gebruiken, beschikbaar in veel talen en genormeerd voor veel verschillende landen en (internationale) regio‚Äôs
  • Hoe kan ik de effectiviteit en professionaliteit van onze selectie- en ontwikkelingsactiviteiten, en daarmee ook van onze HR professionals,
    versterken?

Facet5 biedt een goed leesbaar rapport gericht op gedrag in werksituaties, en is internationaal inzetbaar. Op dit moment zijn rapporten in meer dan 35 talen beschikbaar. Er zijn rapporten beschikbaar voor werving & selectie, communicatie, coaching, teamontwikkeling en leiderschapsontwikkeling.

Daarnaast biedt Facet5 een zeer innovatieve test aan voor het meten van intellectuele capaciteiten: ToRQ

Blijf niet doorgaan op de oude voet als u constateert dat een team niet effectief functioneert en doe er iets aan. Neem contact op met:

Michiel Castelijns
0622941816
michiel@humancollective.nl

MEER OVER MICHIEL
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!