Organisatieontwikkeling

Leiderschap gaat over het creëren van beweging. Dat start altijd met beweging van jezelf als leider, beweging van je medewerkers, team en daardoor de organisatie. ‘You can run a company but you can only lead people’. Mensen in beweging krijgen vraagt vertrouwen door duidelijkheid, echtheid en het bieden van ondersteuning. Het lef om eens naar je eigen perspectief te kijken. En een hoop praktische vaardigheden.

Als leider zul je alert zijn op ingesleten patronen binnen het management team, maar hoe doorbreek je dat? Of (startende) leiders optimaal willen ondersteunen om succesvol te zijn in hun rol. Of andere vragen waar we veel ervaring mee hebben en regelmatig onze klanten bij assisteren zoals:

  • Hoe geef ik leiding aan millennials en haal ik het beste uit diversiteit?
  • Hoe stimuleer ik eigen initiatief, een lerende organisatie en zelfsturing?
  • Hoe zorg ik dat alle leiders in mijn organisatie meer op 1 lijn zitten?

Wij helpen leiders in organisaties het beste uit zichzelf en anderen te halen en daarmee een verandering te creëren. We doen wat nodig is om het juiste resultaat te bereiken en houden vast tot het lukt.

Leiderschapsontwikkeling is bij ons altijd ondersteunend aan de organisatieontwikkeling. We houden het persoonlijk en authentiek; Wie ben ik? Wat wil ik? En hoe kom ik los van de vastgeroeste patronen die ambities in de weg staan? Door praktisch aan de slag te gaan met vaardigheden als coaching, stakeholdermanagement, storytelling, teamontwikkeling, feedback/forward en learning agility boeken we zichtbaar resultaat. A little less conversation, a little more action; wij geloven in leren door te doen.

Onze oplossingen:

  • Incompany leiderschap programma’s
  • Modulair opgebouwde programma’s met veel leren op de werkvloer.
  • Coaching van management teams
  • On- en offline ontwikkelassessment
  • Strategic Leadership Review (Facet5 gecombineerd met 360-graden feedback)
  • SpotLight Development rapport
Wil je meer weten of even sparren over de toepasbaarheid in jouw organisatie, bel of mail dan met:

Petra van Tol
0654327177
petra@humancollective.nl

MEER OVER PETRA
...

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!